Elismerés

2023.10.07. 09:01

Kitüntette a távozó rendőrfőkapitányt a kamara

A Komárom-Esztergom Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara adott át elismerést a búcsúzó főkapitánytól.

Kemma.hu

A távozó Farkas Gábor kapott kitüntetést

Forrás: Beküldött

Farkas Gábor rendőr dandártábornoknak kimagasló szakmai munkája, valamint a kamara tevékenységét segítő együttműködés elismeréseként távozása alkalmából egy emléktárgyat adományozott a Komárom-Esztergom Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. A díszes vázát Dr. Szerencsés László, a kamara elnöke adta át.

A dandártábornok Bábolnán született, 1984-ben Győrben kezdte rendőri szolgálatát, majd 2013. augusztusától tíz évig vezette vármegyénk rendőr-főkapitányságát. A belügyminiszter 2002-ben aranygyűrű emléktárgyat, 2005-ben rendőrségi főtanácsosi címet adományozott részére. A köztársasági elnöktől 2021. március 15-én Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést vehetett át.

Mint arról korábban beszámoltunk: Farkas Gábor 2023. szeptemberében elérte az egy helyen történő szolgálat maximális, tíz éves határát és máshol folytatja szakmai pályafutását. A vármegye új főkapitánya, Boross Zoltán László ezredes október 2.-án, hétfőn vehette át a kinevezését. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában