Ott leszel?

2023.10.14. 11:26

Kisbér növelése, Kecskéd megfejése, Baj megoldása - íme a legviccesebb Facebook-események Komárom-Esztergomból

Vadgesztenye szelídítés, Gyilkos-tó letartóztatása, Harcsa Veronika kifogatása Halász Judittal és hasonló ökörségek. Ti is folyamatosan ilyen eseményeket láttok mostanában a Facebookon? És elnéztek valamelyikre? Hogy könnyebb legyen választani, összegyűjtöttünk nektek néhányat a Komárom-Esztergom vármegyei kínálatból!

Kemma.hu

Forrás: Google Maps

A te hírfolyamodat is ellepték a Facebookon a furcsa események? Olyanok, amiknek az ég világon semmi értelme nincs, de azért, amikor meglátod, felröhögsz rajtuk hangosan. Némelyikre több ezren jelezték már a részvételi szándékukat, de a helyieken is nagy a tolongás.

Ha valamelyik ismerősünk részvételi szándékát jelzi valamelyiknél az „Ott leszek” gombbal, a Facebook nem mulaszt el értesíteni minket erről, hátha mi is kedvet kapunk, hogy csatlakozva jó társaságban múlassuk az időt, ahogyan ez a „normális” eseményeknél várható.

Összegyűjtöttünk néhányat – nem keveset – a Komárom-Esztergom vármegyéhez kötődő vicces eseményekből. Jöjjön a lista, lehet kattintani és jelölni, hátha sikerül az őrületbe kergetni az ismerősöket velük.

Kimaradt valami? Találtál jobbat? Várjuk a hasonlóan vicces és kihagyhatatlan vármegyei események nevét és linkjét a [email protected] e-mail címre!

A fenti eseményeket csak összegyűjtöttük, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában