Dorog

2023.10.04. 15:17

Kerek évfordulóra készül az ipartestület

Jogelődje, a Pilis-Vértes-Gerecse medence egy legrégebbi iparos-kereskedői érdekképviselete megalakulásának 100. évfordulója megünneplésére készül a Dorogi Ipartestület, amely tizenkilenc település vállalkozóival tart kapcsolatot.

Fenyvesi Károly

A helyi önkormányzatokkal együttműködve, a jubileumról már megemlékeztek például a dági művelődési házban, a leányvári polgármesteri hivatalban, a táti kultúrházban, a bajnai művelődési házban, a mogyorósbányai vendégházban, Máriahalmon, Tokodaltárón, Csolnokon és Únyon is. 

A téma nyitányként mindenütt ugyanaz, mit tettek hozzá a település település gazdasági életének kialakulásához az elődök, milyen lehetőségeket kínálnak napjaink az utódoknak. Az érintettség, az emlékek, illetve a kíváncsiság által megfogalmazott, őszinte kérdések, vélemények alapján az érdeklődők képet kaphatnak egy korábbi olyan világról, amely hatása máig tart.

Az újabb találkozóra hétfőn délután várja a községi önkormányzat és az ipartestület a gyermelyi polgármesteri hivatalban az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában