Eladó, kiadó

2023.10.10. 09:45

Irodának és üzletnek való ingatlanokat ad ki Esztergom

A Poór Antal téren és a Kossuth Lajos utcán található ingatlanokat hirdetett meg az esztergomi önkormányzat, derült ki október 10-én közzétett hirdetményéből.

Pöltl Zoltán

A Kossuth Lajos utcai helyiség üzletnek is kiváló

Forrás: Esztergom.hu

A Poór Antal téri ingatlant sokan ismerhetik közelebbről a városban, mivel abban működik a hulladékgazdálkoádás helyi ügyfélszolgálati irodája. Erről ezt írják: „Az ingatlan a belváros központjában helyezkedik el, közvetlenül a Kis-Duna sétány mellett, frekventált helyen, zöldövezeti környezetben. A tér közlekedés szempontjából kiváló lehetőséget biztosít parkolásra. Elhelyezkedése és mérete megfelelő lehetőséget nyújt egy iroda kialakítására.” 

A másik, a főutcán lévő ingatlanról szóló rövid szövegből kiderül, hogy emez a belváros központjában, a főút mentén helyezkedik el, 5 perc sétára a Kis-Duna sétánytól, frekventált helyen, illetve hozzáteszik, hogy itt nagy átmenő forgalmával kiváló lehetőséget nyújt üzlet vagy vendéglátó egység működtetésére. A két hirdetménnyel kapcsolatban az polgármesteri hivatal vagyongazdálkodási osztályon lehet személyesen bővebben érdeklődni, vagy telefonon a 06-33-542052 számon. A kiadó ingatlanokról szóló cikkekhez mellékelték a versenytárgyalás kiírását, a regisztrációs lapot, az úgynevezett általános nyilatkozatot és az átláthatósági nyilatkozatot is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában