Idősek Világnapja

2023.10.10. 17:00

Csillogó szemek és mosolygó arcok: az ászári szépkorúakat ünnepelték

Ászár szépkorú lakóit köszöntötték az általános iskola aulájában.

Kemma.hu

Az ászári óvodások kedves kis műsorral készültek az Idősek világnapja alkalmából. Az ünnepi ebéd után a jelenlévők közül a legszebb korú hölgyeknek és uraknak személyes gratulációval kívánt jó egészséget és sok boldogságot a település önkormányzata, a képviselők és Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke. 

A 90 esztendős Jelen Józsefné, Cuni nénit, a 88 éves Sebestyén Imréné Erzsi nénit, valamint a 86 éves Krassói Ferenc Józsefnét és Kovács Lajosné Zsófi nénit köszöntötték. Az urak közül a 90 esztendős Sebestyén Imrét, a 89 éves Seres Károlyt, továbbá a 84 éves Elekes Józsefet és Elekes Antalt külön ünnepelték.

Pekár Zsolt egy megható történet mesélt el a jelenlevőknek. Romanek Etelka is üdvözölte az ünnepelteket, majd a vármegyei értéktárról tartott rövid ismertetőt, később pedig közösen megtekintették az értéktárról szóló Kincs, ami van című filmet. A hangulatot a kerékteleki Pótkerék zenekar fokozta.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában