Mi lesz?

2023.10.06. 15:10

Átszervezés alatt az esztergomi szülészeti osztály? - terjednek a pletykák, válasz még nincs

Október elején tűnt fel az Esztergomhoz kötődő közösségi oldalak csoportjaiban, hogy megszűnik a városi kórház szülészeti osztálya.

Pöltl Zoltán

Azóta több helyről kaptunk meg nem erősített információkat erről. Ám mindezt cáfolni látszik, hogy nyáron szülész-nőgyógyász felvételt hirdetett a kórház. Ezért a Vaszary Kolos Kórház (VKK) igazgatóságánál próbáltunk kérdéseinkre választ kapni. Többek között arra kerestük a választ, hogy amennyiben valóban átszervezés történik, akkor ez mikor következik be és hová fordulhatnak az ide tartozó települések lakói.

Levelünkre napok múltán sem érkezett válasz, telefonos érdeklődésünkre viszont azt az információt kaptuk, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKF) felé továbbították a kérdéseinket. Az OKF-nél nem jutottunk tovább a telefonos automata ügyfélszolgálati rendszernél, így amennyiben a főigazgatóságtól a választ kapunk az esztergomi kórház szülészeti osztályával kapcsolatban feltett kérdéseinkre, azonnal közöljük a lakosság körében terjedő feltételezésekre a válaszokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában