Sikerek

2023.10.13. 18:03

„Állati jó” szavalóverseny volt Kisbéren

Különleges témában versenyeztek a kisbéri Petőfisek. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, a gyerekek mind nagyon ügyesek voltak.

Kemma.hu

Forrás: Kisbér Petőfi suli/Facebook

A Petőfi Sándor Általános Iskola Állatvédelmi Témahetükhöz kapcsolódva rendhagyó szavalóversenyt szervezett az alsó tagozatos gyerekek körében. Harminc ambíciókkal teli alsós tanuló vett részt a megmérettetésen, akik állatokról szóló versekkel készültek. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, ugyanis, mint az intézmény hivatalos oldalán írja, változatos költemények hangzottak el fennkölt előadásmódokban. 

Az első kettő évfolyamosok között a 2. b osztályos Bajcsai Csenge végzett az élen, a másodikok szintén ugyanebből az osztályból kerültek ki, Finta Noémi és Pintér Mira. A dobogó harmadik fokára pedig az 1. a osztályos Albert Dávid és az 1. b-s Sipos Roland állhattak.

A harmadik és negyedik évfolyamosok közül Letenyei Sára 4. b és Magyar Zara 3. a osztályos tanulók lettek, őket Jámbor Hunor Lajos és Rücz Boglárka 4. a osztályos diákok követték, a harmadikok pedig Bozori Benedek 3.a, valamint a negyedikes Ombodi Réka lettek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában