Ne maradj le!

2023.10.27. 21:51

A nap legfontosabb hírei - 2023.10.27.

Összefoglaltuk a pénteki nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Az Opelt teljesen szét kellett vágni, hogy kiszabadítsák utasát a roncsból Környén

Forrás: Katasztrófavédelem

Fotó: Kiss Róbert Ede tű. szds.

Beszámoltunk arról, hogy átadták az esztergomi kórházban az ország első hiperbárikus oxigénterápiás központját. A mintegy 804 millió forintos beruházás a Vaszary Kolos Kórház egy régóta tervezett fejlesztése volt. Fotókat is hoztunk az eseményről.

Vonatpótlók hada, lezárás, utastömeg. Megmutattuk, milyen volt az első teljes vágányzáras reggel Tatabányán. A szakadó eső és a Jedlik Ányos utat érintő útlezárás nehezítette péntek reggel a fővárosba közlekedők életét. A MÁV és a Volán mellett a rendőrség is megerősített jelenléttel állt az utasok szolgálatában. A MÁV szerint az aggodalmak és az esőzések ellenére a közlekedők és a szolgáltatók szépen átálltak a vágányzárra.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Koszorúmustrát tartottunk a tatabányai piacon. Aztán elárultuk, mennyibe kerülnek az idén kegyelet virágai. A piacokon ugyanis már jó ideje a koszorúkon van a fókusz.

Helyszíni fotókat hoztunk a traktor és autó ütközéséről ami Környén történt. A szerdai környei balesetben két ember is megsérült, őket azonnal kórházba is szállították. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában