Ne maradj le!

2023.10.16. 21:14

A nap legfontosabb hírei - 2023.10.16.

Összefoglaltuk a vasárnapi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

A legnehezebb 3 hét jön a tatabányai fővonalon: egyetlen vonat sem fog közlekedni. Újabb fázisába lépnek a munkálatok Szárliget és Biatorbágy között, amely mindkét vágányt érinti. A munkálatok miatt Komárom és Esztergom között is pótlóbuszok fognak közlekedni.

Világnapon tanulhatták meg az újraélesztést a tatabányai kórházban +fotók. A felnőttek és a gyerekek szakszerű újraélesztését sajátíthatták el a résztvevők a Szent Borbála Kórház laborjában.

Sokkoló videó Esztergomból: zebrán gázolta el a kamaszt a szlovák nő. A szlovák nő ügyében vádat emelt az ügyészség. Az Esztergomban fiatalt gázoló sofőr pénzbüntetést és eltiltást kaphat tettéért.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Willi Orbán a közeli visszatérésre készül és bízik a válogatottban. A magyar válogatott és az RB Leipzig labdarúgójának Oroszlányban élő édesapja beszélt fiáról. Willi Orbán nem lehet ott Litvániában, ahol a magyar csapat egyenes ágon kiharcolhatja az Eb-részvételt.

Egyre több embert sikerül megmenteni az időben megkezdett újraélesztéseknek köszönhetően (videó). A mentőknek az elmúlt évben 745 embert sikerült közterületen újraéleszteniük, amihez hozzájárult a helyszínen tartózkodó járókelők lélekjelenléte és a SzívCity közösségi újraélesztő applikáció használata – közölte az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) hétfőn az MTI-vel.

Botrányos: rendszeresen lövik a farkasokat a Bükkben. Kitört a balhé a farkasok miatt a Bükkben. Vadászok állítják, az Északerdőnél arra utasították őket, hogy lőjék ki a farkasokat, miközben a védett állat elejtéséért 3 év letöltendő börtönt lehet kapni. Tény: a nemzeti parkok által megfigyelt farkasok közül rendszeresen tűnnek el egyedek, amelyeket aztán lelőve, megmérgezve, vagy sosem találnak meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában