Bányásznap

2023.09.02. 11:44

Oroszlányban is elkezdődött az idei bányásznap: fotókon az első nap legjobb pillanatai

Összegyűjtöttük az eddigi események fotómontázsait, amelyben az oroszlányi bányásznap legemlékezetesebb pillanatait tekinthetitek meg!

Kemma.hu

Koszorúzás, kiállításmegnyitó, mécses felvonulás és Hobó koncert: mozgalmas volt az első nap az oroszlányi bányásznapon

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

A 73. Bányász- és 31. Villamos Napok rendezvénysorozat egész hétvégén várja az érdeklődőket, szeptember 1-3. között Oroszlányban. Szombaton csilletolás, a volt XX-as aknai bányászok és a bányamentők találkozója, továbbá a jobbnál jobb előadások és a koncertek helyszíne is a Bányászati Múzeum lesz. Animációs műsort, Szécsi Pál és Máté Péter dalait megidéző fellépőt ígérnek a szervezők, amit retró őrület követ. Ennek keretében koncertezik 20 órától a Bestiák, ezt követően pedig a Zanzibár.

Vasárnap lesz főzőverseny és szentmise a múzeum területén felállított színpadon, valamint tekerni lehet egy kerékpárért, de jön Kökény Attila, a New Level Empire és Tóth Gabi koncert is lesz. Végül bemutatkozik a Fricska tánccsoport.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában