Változatos programok

2023.09.12. 11:10

Ifjúsági Négyestalálkozó volt Tarjánban: érkeztek Staufenbergből, Mönichkirchenből és Moravska Trébováról

A Tarjáni Ifjúsági Klub egy kis nyári visszatekintést osztott meg közösségi oldalán. Beszéltek a július végén megszervezett Ifjúsági Négyestalálkozóról, amelynek idén Tarján adhatott otthont.

Kemma.hu

A fővárost is meglátogatták

Forrás: Facebook/Tarjáni Ifjúsági Klub

Évente szervezik meg az ifjúsági találkozót négy testvérváros: Tarján, Staufenberg, Mönichkirchen és Moravska Trébová. Mindig máshol szetveik meg, így a fiataloknak lehetőségük van a különböző országok/települések kultúráját, gasztronómiáját, sajátosságait színes, interaktív és élvezetes programokon keresztül megismerni.

Idén sem volt másképp. Megismerhették a fiatalok Tarjánt, annak szépségeit, a környező településeket, és Budapestet is. Így többek között eljuthattak egy fagylaltgyárba, tésztagyárba, egy budapesti városnéző hajókázásra és még számos érdekes programokon volt lehetőségük részt venni. 

Az eseményhez rengeteg segítséget kaptak a fiatalok a helyi önkormányzattól és különböző szervezetektől. Ezen felül minden egyesület saját idejét és energiáját nem sajnálva segítette a találkozó sikerességét - számoltak be a közösségi oldalon a Tarjáni Ifjúsági Klub tagjai. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában