Hangolódás

2023.09.23. 17:15

Futócipőt húzott, kocogással hangolt az esztergomi frakcióülésre Simicskó István

Két frakcióülés között futócipőt húzott Simicskó István, aki futással indította a csütörtöki napot – derül ki a politikus közösségi oldalán megjelent bejegyzésből. A kisebbik kormánypárt, a KDNP frakcióvezetője kihasználta az alkalmat és kocogva fedezte fel Esztergom szívét.

Kemma.hu

A korábbi honvédelmi minisztertől, a Magyar Öttusaszövetség korábbi elnökétől egyáltalán nem áll távol a sport, hiszen harcművészként is ismert. Pártja hivatalos oldalán évekkel ezelőtt beszámoltak róla, hogy Simicskó István több mint húsz éve űzi már a Wing Tsun nevű harcművészeti szakágat és 2016-ban megszerezte az ötödik mestervizsgáját is.

Egyébként a politikus a saját honlapján is említi, hogy szabadidejében aktívan sportol, korábban karatézott is. Egyáltalán nem meglepő, hogy a kormánypártok kihelyezett esztergomi frakcióülése közben is szakított időt egy kis mozgásra. Közösségi oldalán megjelent néhány fénykép arról, hogy futva járta be az esztergomi Prímás-szigetet, de kocogott a Mária Valéria hídnál, a Kis-Duna sétányon is. Minden bizonnyal elbűvölte a várhegy és a bazilika látványa is, erről árulkodik, hogy a szigeten egy fotónyi pihenőt is tartott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában