Haladnak

2023.09.07. 08:53

Friss fotókon az épülő tatai tudásközpont

Már a villanyszerelési munkák zajlanak az Új Magyary Zoltán Tudásközpont épületében. A tervek szerint még idén megnyithat.

Kemma.hu

Tata közösségi oldalán osztottak meg új fotókat a régi Tiszti Klub, vagyis az Új Magyary Zoltán Tudásközpont felújításáról. A fotókon látható, hogy az épület nagy részéről már eltűntek az állványok, már csak az Egység utca felől dolgoznak az épület külsején. A munkálatok pedig már a helységekben is javában zajlanak: egy részükben már álmennyezet fedi a vezetékeket, de van ahol még a villanyszerelők dolgoznak. 

Mint arról korábban beszámoltunk, októberre készülhet el a tatai Magyary Zoltán Tudásközpont, ahol az új városi könyvtár is helyet kap majd. Erről Michl József, Tata polgármestere beszélt még a májusi helyszíni bejáráson. Ez a tudásközpont foglalja majd magába a közösségi felsőoktatási képzési központot is, aminek a fő része a Piarista rendházban van, továbbá a továbbképző központot is, ami mindkét helyszínen fog működni. Itt is lesznek majd továbbképzések.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában