Azt beszélik

2023.09.24. 08:16

Domino-elv? Sokak szerint végleg bezárja kapuit az oroszlányi építőanyag kereskedés

Egyesek szerint október elsejével, mások tudni vélik, hogy október 12-én zár be végleg a festék és építőanyag kereskedés Oroszlányban.

Wágner Zsanett

Az oroszlányiak facebook csoportjában nagy a találgatás a zárás időpontját illetően. Nagy port kavart a közösségi oldalon az indok is, miért döntött úgy a Mester utcai építőanyag kereskedés, hogy végleg lehúzza a rolót.

A városlakók elsősorban az önkormányzatot okolják, szerintük Oroszlány vezetésének rossz döntéssorozata áll a háttérben. Azt írják, a város egyszerűen élhetetlen és sorra zárnak be az üzletek. 

Többen újabb kínai üzlet megnyitását vetítik elő, de azt sem zárják ki, hogy munkásszállóként kap majd új funkciót az épület. Egyelőre sok a kérdés, az viszont biztos, hogy tapéták és csapok 30-50 százalék kedvezménnyel kaphatók, ha esetleg valakinek még jól jönne egy lakásfelújítás, házépítés vagy költözés során.

Érdeklődtünk, amint érkezik válasz, azonnal közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában