Az éj leple alatt

2023.09.13. 17:00

Betörő járt az egyik tatabányai papírboltban - videón mutatjuk, mit csinált az üzletben

Betörtek az egyik tatabányai papírboltba. A maszkos férfi éjszakai látogatását biztonsági kamera rögzítette. A felvételen jó látszik, ahogy a hívatlan vendég bemászik az ablakon, majd önkiszolgáló manőverbe kezd.

Wágner Zsanett

Mindent rögzített az üzlet kamerája

Forrás: beküldött

A tatabányai Győri úton lévő papírbolt facebook-posztban számolt be arról, hogy betörő járt náluk szeptember 12-én éjjel. Az üzlet kamerafelvételén jól látszik, amint a maszkos alak, miután felfeszíti az egyik ablakot, bemászik, körülnéz, sorra kihúzogatja a fiókokat, majd gyorsan távozik is a helyszínről.

Vajon egy lelkiismeretes apuka lehet, miután a gyermeke éjszaka találta ki, hogy másnapra technika házija van, de nincs otthon krepp papír? Vagy külföldi útra készült, és a beszállókártya nyomtatása közben kifogyott a nyomtatópapír?

– találgatták a papírbolt munkatársai, bosszankodva azon, hogy szorult helyzetében éppen őket választotta a kései látogató. 

Annak érdekében, hogy hasonlnó eset még egyszer hasonló ne fordulhasson elő, meg is ragadták az alkalmat és nyomatékosították az üzlet nyitvatartását:

hétfőtől péntekig  7.30-tól 16 óráig óráig vagyunk nyitva

– írták a vásárolni szándékozóknak és a nézelődőknek. Miként fogalmaztak, mindenkit arra kérnek, hogy inkább napközben és nyitvatartási időben látogasson el hozzájuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában