Küzdelmes esztendők

2023.09.25. 14:00

Állati bulira készül a tízéves komáromi állatmenhely

Tizedik születésnapját ünnepli a komáromi állatmenhely. Október elsején 10 és 15 óra között várja az állatbarátokat a Rex Komáromi Állatvédő Egyesület. Természetesen lehet majd sétálni a menhelyi kutyusokkal, de nem tilos, sőt kimondottan ajánlott az örökbefogadás is.

Körtvélyfáy Dina

A nap során lehet találkozni Vinny kutyussal is, aki tíz éve lakja a menhelyet

Forrás: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

Fotó: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület

A rexesek nagy álma teljesült tíz évvel ezelőtt azzal, hogy megnyithatta kapuit a menhely. Küzdelmes és mozgalmas éveket tudhatnak maguk mögött. Mindig örömmel tölti őket el, amikor boldog, gazdás kutyusokról kapnak képeket, de sajnos mindig kerülnek be új állatok is hozzájuk. A nap során lehet találkozni Vinny kutyussal is, aki tíz éve lakja a menhelyet, de még nem jött el érte az igazi. Innen indult a háromlábú Milly is, akinek filmforgatáson szerzett tapasztalatairól korábban már írtunk.

A rendezvényen kiderül majd, ki az állatmenhely szépe, valamint fotókiállítás nyílik a rexes kutyusokról is. Lesz fotókiállítás, valamint kutyaiskolás bemutató. A program legfontosabb része mégis a séta lesz, amely minden árva kutyust rendkívül boldoggá tesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában