Ne maradj le!

2023.09.06. 21:45

A nap legfontosabb hírei - 2023.09.06.

Összefoglaltuk a szerdai nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Kiprich József Tatabányán, a magyar válogatottban és Hollandiában is ünnepelt focista volt. Ma ünnepli a 60. születésnapját

Fotó: Éberling András

60 éves lett Kipu, a Bányász legendás labdarúgója, aki a mai napig nem tud elszakadni a Tatabányától. A Hollandiában is sikereket elért egykori klasszissal a múltról, a tatabányai és a magyar fociról beszélgettünk. De írtunk az ezer tizenegyes legendájáról is.

Kerékpárost gázolt egy autós Bábolna és Bana között. A 69 éves ácsi sofőrnek esélye sem volt időben észrevenni a biciklist, aki a korlátozott látási viszonyok ellenére nem viselt fényvisszaverő mellényt, és a hátsó, pirosan villogó lámpáját sem kapcsolta be.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Tűz volt a Richternél, Dorogon. A létesítményi tűzoltók villámgyorsan cselekedtek. A cég közleményben tájékoztatta a Kemma.hu-t a részletekről.

Videón mutattuk meg, hogyan kell tökéletesen kikötni a neszmélyi komppal. Érdemes megnézni, milyen profin vezeti a kapitány.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában