Köszöntés

2023.09.19. 17:45

90 éves lett Julianna néni, a monostori nyugdíjas klub alapítója

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte a városvezetés Kiss Lajosné Julianna nénit.

Kemma.hu

Dr. Molnár Attila és Kiss Lajosné Julianna néni

Forrás: komarom.hu

Fotó: komarom.hu

A komarom.hu-n az olvasható, az ünnepeltet otthonában köszöntötte dr. Molnár Attila polgármester. Julianna néni Koppánymonostoron született. Már 15 éves kora óta három műszakban dolgozott a Lengyárban, ahová gyalog járt. Később négy gyermekét nevelte, majd a monostori TSZ-ből ment nyugdíjba. Négy gyermeke, 7 unokája és 12 dédunokája van. Decemberben a 13. és januárban a 14. dédunokája születik meg.

Egészen két évvel ezelőttig még maga gondozta a kiskertet, sokat kertészkedett, de sajnos elesett és azóta nagyon vigyáz magára. Népes családja folyamatosan körülveszi őt, már csak azért is, mert mindannyian a monostori városrészben élnek, sőt fia vele is lakik. A Monostori Nyugdíjas Klub alapítója volt, hosszú éveken át aktívan részt vett a klub életben.

Születése napján Czita János alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője is felköszöntötte őt otthonában, majd következett a nagy családi ünneplés a Vámház Fogadóban, ahol az ünnepi asztalt huszonöten ülték körül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában