Biztonságos iskolakezdés

2023.08.28. 16:02

Szép gesztus: önkéntesek javították ki a térkövezést az iskola udvarán

Javában zajlik az iskolai tanév előkészítése. Természetesen ennek része az esetleges balesetveszély elhárítása is.

Kemma.hu

Az elmúlt hónapokban a felsősök udvarának egy részén a fák gyökerei a tíz éve lerakott térkövet felnyomták. A pedagógusok attól féltek, hogy a gyermekek megbotlanak benne. Nyári Amanda édesapja, Nyári Zoltán tudomást szerzett a problémáról és azonnal a segítségükre sietett. A rekkenő hőség ellenére is azon dolgozott, hogy a régi térkövezést kijavítsa. 

Ráadásul minden hiányzó alapanyagot térítés nélkül biztosított. Beszerezte és leszállította azokat saját járművével. Amanda édesanyja a háttérszervezésben vállalt kiemelt szerepet. Rémai Richárd a szükséges munkagépeket szolgáltatta, Hadnagy Tibornak egy munkagéppel járult hozzá a balesetveszély elhárításához. Az iskola minden szülőnek, önkéntesnek nagyon hálás, és már várják a jelentkezőket az újabb projektre, hiszen hamarosan az aszfaltpálya vonalazásában és a labdafogó háló cseréjében is szükségük lesz a segítő kezekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában