Szabálytalan

2023.08.30. 07:00

Sokkoló videó az M1-esről: megállt a belsőben, majd a kamionok között rohant át vizelni

Tartja a mondás, ha menni kell, akkor menni kell, de azért vannak olyan szituációk, amikor ez nem kivitelezhető.

Kemma.hu

Saját és mások életével játszott a felelőtlen sofőr az M1-esen

Forrás: Facebook/MKIF Zrt. - Az ország útja

Sokszor produkálnak érdekes dolgokat az autósok a sztrádán, de ami az M1-esen augusztus 15-én történt az valami egészen döbbenetes. Sokakat szólít a természet vezetés közben, főleg ha hosszabb útra indul az ember. Az autósok többsége biztonságos keretek között, egy pihenőben vagy egy olyan bekötőnél félreállva végzi dolgát, ami sem a forgalmat, sem a saját testi épségét nem veszélyezteti.

Mindez nem igazán mondható el az M1-esen látottakról. Az MKIF Zrt. közösségi oldalán számolt be arról videójában, hogy bizony akadt olyan felelőtlen sofőr, aki a sztráda belső sávjában állt meg, átrohant a pályatesten a kamionokon keresztül, majd az út szélén elvégezte kis dolgát. Ezek után visszafelé és megtette az életveszélyes műveletet, beszállt a kisbuszába és indult is tovább. Ezzel nem csak a saját életét kockáztatta, torlódást okozva balesetveszélyes szituációt teremtett.

A pályakezelő a bejegyzésben úgy fogalmaz, hogy az autópálya és környezete nem erre való. Nem véletlenül vannak kialakítva pihenőhelyek, ahol nyugodt, védett körülmények között van lehetőség a megállásra, pihenésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában