Döntőben

2024.05.20. 12:17

Taroltak a Vértessomlói Önkéntes Tűzoltó Egyesület csapatai

A Magyar Tűzoltó Szövetség és a fennállásának 100. évfordulóját ünneplő Tótkomlósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület szervezésében Tótkomlóson rendezték meg május 11-én a XI. Országos Tűzoltó-Kapocskupát, ahol ismét taroltak a Vértessomlói Önkéntes Tűzoltó Egyesület csapatai.

Kemma.hu

A XI. Országos Tűzoltó-Kapocskupá, a Vértessomlói Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai felnőtt női kategóriában két, a felnőtt férfiaknál egy csapattal mérették meg magukat, és felejthetetlen percek érkeztek el, amikor a nőknél a két somlói formáció küzdött a döntőben. Végül a Krüpl Eszter, Orlovits Klaudia, Ruckenbrot-Bőhm Lívia, Schäffer Edina, Szvath Natália összeállítású 2-es csapat bizonyult a jobbnak, míg a férfiaknál a vértessomlói Zippenfenig Gergő, Éliás Péter, Egri Benjamin, Kacz Lajos, Bátorfi Tamás alkotta gárda utasított mindenkit maga mögé.

Szuper teljesítménnyel büszkélkedhetnek a vértessomlói önkéntes tűzoltók
Szuper teljesítménnyel büszkélkedhetnek a vértessomlói önkéntes tűzoltók
Forrás: beküldött

A versenyen szerelt legjobb időeredményért járó Tűzoltó-Kapocskupa Vándordíjat női kategóriában a „Vértessomló női 1”-es csapat hódította el, tagjai voltak: Czakó Adrienn, Czakó Orsolya, Juhász Anna Beáta, Rácz Adrienn, Zippenfenig Nikolett, férfi kategóriában pedig szintén a vértessomlóiak nyerték meg.

A 2015-ös megalapítása óta napjainkig pontosan tízszer érkezett Vértessomlóra a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke által alapított Tűzoltó-Kapocskupa Vándordíj, női raj négyszer (2015., 2022., 2023., 2024.) a férfiak hatszor (2016., 2017., 2019., 2023., 2024.) hódították el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában