Falunap

2023.08.20. 09:47

Romfáék nagy sikert arattak az ételükkel Nagysápon

Megtartották Nagysápon is a falunapot. A helyiek, illetve a településre ellátogatók sok programból választhattak, mind a gyerekek, mind a felnőttek kellemes napot tölthettek együtt a sportpályán. Ezen a hétvégén az időjárás is kegyes volt a szervezőkhöz.

Kemma.hu

Romanek Etelka és Balogh Miklós

Forrás: Beküldött

Egyebek mellett íjászat, arcfestés, óriás csúszda, lufihajtogatás várta a gyerekeket, tartottak kerekítő foglalkozást, fellépett a Somorer Tanzguppe és hastáncbemutatót is megtekinthettek az érdeklődők. 
Erős Gábor, a térség ország­gyűlési képviselője közösségi oldalán úgy fogalmazott, számára a nap egyik fénypontja a főzőverseny volt, ezúttal is finomabbnál finomabb ételek készültek. Bejegyzéséből az is kiderült, hogy az első helyet Romfa Balázs szerezte meg, második helyen Romfa Richárd végzett, míg a harmadik helyezést a polgármesteri hivatal csapata érdemelte ki. 
A nap során bemutatták a település imázsfilmjét is. A csapadékvíz elvezetésének fejlesztésére a TOP Pluszban nyert 185 millió forint hírét vitte ajándékba a település falunapjára Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke. Balogh Miklós polgármester egy díszes pendrive-on vette át a filmet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában