Összecsapás

2023.08.13. 11:37

Országos vízipisztoly csata lesz az esztergomi élményfürdőben

Számos attrakciója, szolgáltatása és műsorral egybekötött nappali és esti programja mellett ezúttal vízipisztoly csatát hirdet az esztergomi élményfürdő. Az Aquasziget augusztus 19-ére várja azokat, akik a rekordkísérlettel megspékelt küzdelemben szívesen részt vennének.

Kemma.hu

Az Esztergomban lévő Aquasziget lesz augusztus 19-én a vízipisztoly csata helyszíne

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. O. Z.

Az országos vízipisztoly csatára a kijelölt augusztus 19-ei napon, 13 órától lehet jelentkezni. A Magyar Fürdőszövetség egyedülálló, országos rekordfelállítást szeretne ezzel az akcióval elérni. A cél, hogy a meghirdetett napon több intézmény közül kerüljön ki az, amelyikben Magyarországon egy időben legtöbben vízipisztoly csatát játszó fürdőző van. 

A vidám és főként akciódús esemény 30 magyarországi strandfürdő részvételével zajló rekordkísérlet, melyben akár az esztergomi Aquasziget is kikerülhet győztesen. A 15 percen át tartó vízipisztoly csatát a Prímás-szigeten lévő élményfürdő beltéri medencéjében rendezik meg. A vízipisztolyokról az intézmény gondoskodik, és bónusz, hogy ezeket a „fegyvereket” a rekordkísérletben résztvevők meg is tarthatják majd. A kiírás szerint ugyanakkor saját vízipisztollyal is lehet szerepelni az eseményen. A különleges akcióról ide kattintva lehet még több részletet elolvasni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában