Lövészet

2023.08.07. 11:54

Negyedik lett az esztergomi Spartacus csapata a szituációs versenyen

A pályák mindenki számára ismeretlenek voltak, azaz a versenyzők nem tudhatták előre, hogy mikor milyen szituációba csöppennek bele.

Kemma.hu

A minap SAS Medic lőversenyt rendeztek az Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub lőterén, ahol a házigazda egyesület két versenyzője, a Kobezda Andrea és Czéh Richárd alkotta páros precízen versenyezve negyedik helyezést ért el – olvasható hivatalos Facebook-oldalukon

A klub beszámolója szerint hazai berkeken belül először rendezték meg teszt versenyként a megmérettetést, amely lényegében egy összetett szituációs verseny. A résztvevőknek nem elég, hogy a lövészetben magas szintet képviselnek, a szituációs megoldó képességükre, illetve a Medic ismeretekre is szükségük van a feladatok megoldásához. Kétfős csapatok mérték össze tudásukat az esztergom-kertvárosi lőtéren, ahol a lövészetben, illetve „harctéri” sérülések ellátása terén is remekelhettek.

Bár az esztergomi sportlövők hazai környezetben bizonyíthattak, a pályák mindenki számára ismeretlenek voltak, azaz a versenyzők nem tudhatták előre, hogy mikor milyen szituációba csöppennek bele. A vendéglátó egyesület közösségi oldalán gratulált a résztvevőknek és a bírói stábnak egyaránt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában