Családi Nap

2023.08.16. 10:50

Ismét jó hangulatban telt a vérteskethelyi Családi Nap

Családias hangulat, hagyományos főzőverseny és színvonalas programok várták a vérteskethelyieket.

Kemma.hu

Rotyogtak az ínycsiklandozó ételek a bográcsban, a gyermekek birtokba vették a különböző játékokat, a hangulatról pedig színvonalas helyi és környékbeli csoportok gondoskodtak a művelődési ház udvarán. A vérteskethelyiek mindig családiasan töltik falunapjukat, így ők Családi Napnak is hívják a közösségi rendezvényüket.

A főzőverseny esti eredményhirdetésére megérkezett Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke, aki két jó hírrel is érkezett Vérteskethely lakóinak. Elsőként átadta Tóth János polgármesternek a településről készült imázsfilmet, amelyet közösen meg is tekintettek.

Továbbá Popovics György gratulált a településnek a jól megírt pályázathoz, ugyanis elmondta:

– Megérkezett a falu számlájára az a 84 millió forint, amelyet a vármegyei önkormányzat koordinálta TOP Plusz területfejlesztési programban a Kossuth utca csapadékvíz-elvezetésének megoldására nyertek.

Tóth János polgármester megköszönte a vármegyei önkormányzat pályázatok lebonyolításához nyújtott segítségét, továbbá reményét fejezte ki, hogy a jó kapcsolat sokáig megmarad.

Keréktelekiről érkezett a Pótkerék együttes, akik koncertje és a köszöntők, filmvetítés után a főzőverseny díjazottjainak elismeréseit adták át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában