KEM Ifjúságáért Egyesület

2023.08.15. 17:00

Ifjúsági Pont nyílt Tatabányán (fotók)

Ifjúsági Pont nyílt a megyeközpontban a Sárberki lakótelep egyik négyemeletes lakóépületének alagsorában. A takarosan berendezett kis helyiség átadó és avató ünnepségén a bejárat előtt Tímár János, a Komárom-Esztergom Megye Ifjúságáért Egyesület alelnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Hamar László református lelkész vette át a szót.

Kemma.hu

Itt mindig jó helyen lehetnek a fiatalok

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Beszélt többek között a drogambulancián végzett munkájáról, ahol a legtöbb fiatal úgy kezdi a történetét: rosszkor voltam, rossz helyen. 
–Ez a bázis ennek éppen az ellenkezője – hangsúlyozta –, ahol jókor lehetnek jó helyen a fiatalok.  Érdemes az életet okosan és hasznosan élni. S ebben nagy segítség lehet az Ifjúsági Pont. 

A lelkész megáldotta a fiatalok központját, majd Fekete Miklós, a T-Szol Zrt. felügyelő bizottságának elnöke üdvözölte az ifjúság komoly társadalmi felelősségvállalását, azt az összefogást, amely eredményeként megvalósulhatott az Ifjúsági Pont. Kerekes Máté István, az egyesület elnöke hangsúlyozta: új fejezet kezdődik a város ifjúságának életében. S ennek megvalósulásában nagy segítségükre volt a T-Szol mellett a Tatabányai Erőmű is.

Boldog Zsófia énekes köszöntése után John Katalin, a város oktatási és kulturális bizottságának elnöke, Fekete Miklós és Kerekes Máté István szalagátvágása, majd koccintás következett, s végül megtekintették a szépen kialakított helyiséget, ahol a jövőben rendszeresen szerveznek majd programokat, tanácsadásokat a fiataloknak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában