Hűsítő

2023.08.27. 11:00

Esztergomban limonádézott Novák Katalin

Esztergomi látogatásával az Erzsébet parkban a helyi vendéglátóhelyek termékeivel is megismerkedett Novák Katalin köztársasági elnök, aki az államalapítási ünnepen Hernádi Ádám polgármester társaságában még a Cakumpakk Bisztró limonádéját sem hagyhatta ki.

Kemma.hu

A vendéglátóhely tulajdonosa, Hemera Zsolt az államfő látogatásával kapcsolatos bejegyzésében arról ír, hogy évek óta azon dolgoznak családjával és munkatársaival közösen, hogy munkájukkal hozzá tudjanak járulni Esztergom sikereihez.

A Cakumpakk Bisztró tulajdonosa azt is megjegyezte, hogy minden évben ötletelnek, apró célokat vázolnak fel annak érdekében, hogy előrébb vihessék Esztergom jó hírét. Úgy véli, hogy az elmúlt hétvége ismét visszaigazolja számukra azt, hogy nem hiábavaló volt a sok befektetett energia. 

Hemera Zsolt hozzátette: rengetegen – többek között Novák Katalin – is felkereste a standjukat, amit ezúton is köszön az érdeklődőknek, másrészt olyanok is megkóstolták ételeiket, akikre a vendéglátóhely megnyitásakor gondolni sem mertek volna.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában