Gyorsétterem

2023.08.10. 16:07

Elindult a munka az esztergomi Mekinél, mondjuk, mit csinálnak a szakemberek

Friss hír a McDonalds esztergomi rajongóinak: igaz, ugyan, hogy még csak a közművek egyike okán, de már megtörtént az „első kapavágás” a gyorsétterem kijelölt területe mellett.

Kemma.hu

Az épülő gyorsétterem áramellátásához kapcsolódó munkák miatt a Láhner György utca Simor János utca és a Honvéd utca közötti szakaszt lezárták. Az erről szóló rövid tájékoztatásba – mely a városi honlapon található – azt is olvasni, hogy a munkálatok előre láthatóan augusztus 11-e, péntek délután 15 óráig tartanak. 

Lezárásokkal is jár a munka megkezdése a Mekinél
Lezárásokkal is jár a munka megkezdése a Mekinél
Fotó: Pöltl Zoltán / Forrás: 24 Óra

A hírben persze több van, mint a fentiek, hiszen a majdan itt megnyitó McDonalds-sal kapcsolatban már viszonylag régebb óta nem volt hír, de most a munkálatok egyfajta megkezdéséről lehet olvasni. A korábban közzétett látványtervek alapján látható, hogy a drive-in, azaz autós kiszolgálás oldalán végzik a fent említett munkálatokat. Az amerikai gasztrokultúra emblematikus szendvicsét árusító gyorsétterem megnyitására már nagyon sokan várnak, kérdés, hogy mi lesz a létesítmény és környéke megépítésének következő fázisa.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában