Emlékverseny

2023.08.06. 18:10

Elektromos gokartversennyel emlékeztek Korda Dezsőre Kisbéren

A kisbéri születésű Korda Dezső volt az első elektromos autó és a forgókondenzátor konstruktőre.

Kemma.hu

Az eredményhirdetésen a díjakat Sinkovicz Zoltán polgármester adta át a versenyzőknek

Forrás: Kisbéri Polgármesteri Hivatal/Facebook

Idén ötödik alkalommal emlékeztek meg a villamosmérnökre egy elektromos gokartversennyel. A Willisits Team szervezésében ezúttal is felbőgtek az elektromos gokartok a Lovarda előtti parkolóban. A színvonalas versenyre ezúttal nyolc csapat nevezett be, három-három fővel.

A megmérettetést Sinkovicz Zoltán, a város polgármestere nyitotta meg, aki köszöntötte a szervezőket az indulókat és a szurkolókat. Örömét fejezte ki, hogy immár ötödik alkalommal ismét sikerült lebonyolítani a versenyt, és egyben köszönetét fejezte ki a Willisits családnak a szervezésért és a futam megrendezéséért, továbbá minden rajthoz állónak eredményes versenyzést kívánt.

Az első helyen a Bersza Emil, Vida Kristóf, Vida Máté összeállítású Bozont Művek végeztek, mögöttük a Betyárok csapata, Simonyák Dávid, Pápai Csaba és Cser Patrik. A dobogó harmadik fokára Baloghék állhattak, Balogh Petra, Balogh Tamás és Gellér Patrik.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában