16 napirendi pont

2023.08.22. 08:00

Az egészségügyi alapellátás is szóba kerül Tatabányán

Júniusban találkoztak utoljára a megyeszékhely képviselői egy közgyűlésen. Csütörtökön újra asztalhoz ülnek a városházán, hogy többek között felülvizsgálják a temetőkről és a temetkezések rendjétől szóló rendeletet és döntsenek az egészségügyi alapellátás változásairól is.

Kemma.hu

Még véget sem ért a nyár, máris önkormányzati ülésnek ad helyet a tatabányai városháza csütörtökön kilenc órától. Tizenhat napirend kerül terítékre a nyílt ülésen, míg a lakbértámogatásokról, egy városérdekből történt elhelyezésről és egy vendéglátóhelyből kialakított lakássor sorsáról zárt ajtók mögött döntenek. 

Sokakat érintő és érdeklő napirend lehet a temetőkről és a temetkezések rendjétől szóló rendelet felülvizsgálata, az egészségügyi alapellátásról szóló döntés, illetve a T-Busz menetrendjének változtatására benyújtott egyéni képviselői indítvány is. De fontos és hangsúlyos napirend lesz az alapítványok és az egyéb szervezetek támogatásáról szóló szavazás is.

Minden bizonnyal az előző, nyár eleji ülés óta eltelt időről szóló polgármesteri beszámolót sem hagyják szó nélkül a képviselők, ahogy az interpellációkban és a közügyeket érintő képviselői felszólalásokban is rejlik izgalom.     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában