Programajánló

2023.07.06. 19:55

Sport, világrekord-kísérlet, sörfesztivál és zene – soroljuk a hétvége legjobb programjait

Kikapcsolódnál a családdal a hétvégén? Van ötletünk! Mutatjuk a hétvége legérdekesebb programjait Komárom-Esztergom vármegyében.

Kemma.hu

33 órás kispályás foci

Világrekord-kísérlet keretében 33 órás kispályás focira kerül sor Tatabányán, a Földi Imre Sportcsarnokban szombaton reggel 9 órától. Jelentkezni az alábbi linken lehet az eseményre, a részletek pedig a Facebookon olvashatóak.

Unikornis party Tatabányán

„Július 8-án, szombat délelőtt 10 órától délig várunk mindenkit egy szuper bulira, amire egy kis meglepetéssel is készülünk. Végtelen mennyiségű csillámpor, flitter vár mindenkit és egy igazán praktikus dolgot készíthet majd, aki szeret alkotni” – írják a szervezők az Unikornis party esemény oldalán, amely a Kuckó Gyermekfelügyelet és gyermekprogramok Tatabánya rendezésében valósul meg.

Palacsinta-kóstolás Komáromban

Jókai palacsinta kóstolóra kerül sor szombaton 12 órától a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben. Részletek az esemény oldalán tekinthetőek meg.

Rajznap gyerekeknek

Jobb agyféltekés rajznapot szerveznek Oroszlányban gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt a hétvégén. Az eseménynek az Oroszlányi Bányász Klub és Rendezvényház ad majd otthont, a kezdés pedig vasárnap 9 óra.

Zenés találkozások

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár Oroszlányban Zenés Nyári Találkozások címmel ingyenes zenés rendezvény szervez szombaton este 18 órától. Fellép majd a Party Zóna Együttes, akik magyar és külföldi slágereket játszanak, és a Coffee City Zenekar saját dalaikkal.

Sörfesztivál Környén

E hétvégén, július 7-9. között kerül megrendezésre a 30. Nemzetiségi és Sörfesztivál Környén. Sztárfellépők, hagyományőrző és kulturális csoportok produkciói, sport, kézműves utca. A szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak, bővebb információt pedig az alábbi linken lehet találni.

Nemzetközi Kocsitoló Verseny és Fesztivál

Nemzetközi Kocsitoló Verseny és Fesztivál lesz Kocson, július 7-8-án (péntek-szombat). A kocsi magyar találmány és Kocs községből ered. Ennek a híres találmánynak, a kocsiszekérnek és a kocsit készítő mestereknek állít emléket a Nemzetközi Kocsitoló Verseny és Fesztivál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában