Észak-Komárom

2023.07.19. 15:00

Révkomáromi banda is fellép Lakiteleken

Immár huszadik alkalommal rendezik meg az LB27 Reggae Campet. Három év kényszerpihenő után július 25-tól 29-ig új helyszínen, Lakiteleken, a Tőserdő Autóskemping területén mások mellett Sena, MC Kemon, Copy Con, Manaky, PASO és a Ladánybene 27 ad koncertet.

Kemma.hu

Egyedülálló természeti környezetben, a Holt-Tisza közelében egy békés és családias fesztivál várja az érdeklődőket, ahol a jamaicai reggae-muzsika kedvelői és művelői jönnek össze öt napra. A reggae legfontosabb üzenete a béke és szeretet, a tisztelet és az összefogás jellemző a rendezvény hangulatára – közölték a szervezők az MTI-vel.

Idén a Reggae Camp a magyar előadókat helyezi fókuszba. Határainkon innen és túlról érkező magyar zenekarok, DJ-k, sound systemek, MC-k alkotják a felhozatalt a fesztivál négy zenei helyszínén. Mint írták, az új helyszín, a lakiteleki Tőserdő Autóskemping kellemes mikroklímával bír.

A területen lévő kis erdő közepén lévő tisztáson kap helyet a Dubyard, ahol az esti-éjszakai dub-partykat bonyolítják le. A kempinggel szemben lévő Tősfürdő strand a nappali medencés bulik helyszíne lesz, itt kap helyet a StrandSys­tem helyszín. A parti helyszínén az elektronikus és akusztikus roots, DUB és steppa zenék ismert hazai sound systemek és selectorok tálalásában lesznek elérhetők.

Az eredeti jamaicai hangzást speciális hangrendszer biztosítja. A fesztivál számos egyéb programot kínál. Nappal lesznek előadások, beszélgetések, dancehalltánc-oktatás, reggae workshop, Zöld Zóna teaház, Reggae Helyőrség Találkozó, Jamaican Wood Carving (eredeti jamaicai, egyedi, kézzel készített fafaragások), gyermek játszóház is. 
A szombati zárónapon az észak-komáromi Superior is fellép. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában