Kemma.hu videó

2023.07.23. 07:54

Megnyílt a Kép-Szín-Tér Fotótábor Tatabányán

Megnyílt a Kép-Szín-Tér Fotótábor Tatabányán, a Bánhidai Alkotó Házban. Edelmayer Zsolt, az alkotóközösség vezetője köszöntötte a tábor lakóit, s ismertette az egy hetes programot a nyitórendezvényen.

Kemma.hu

Edelmayer Zsolt nyitotta meg a Kép-Szín-Tér fotótáborát

Forrás: 24 Óra

Fotó: SG

A tábor-, és az alkotóközösség vezetője szélesre tárta a három színű zászlót, amelyen a Kép-Szín-Tér olvasható, s ezzel megnyitotta a 24. alkotótábort Tatabányán. A jelenlévő amatőr és profi fotósokkal ismertette a heti programot, amely az idén a Tükör és kert téma köré épül. 

Vasárnap a kőbányára látogat a stáb, majd Tata kertjei következnek, egy kertészet és a tópartok körül lévők. Másnap Tatabánya kertjei következnek, majd a két városban fellelhető zsidó temetőket látogatják meg a fotósok. Szerdán a baji Eszterházy Kispincét nézik meg, majd csütörtökön tarjáni falufotózás következik. 

Pénteken portréfotózás lesz kezdetben a tábor lakói egymást fotózzák, majd modellek is érkeznek, s a síkvölgyi tónál készíthetnek képeket. Minden nap lesz valami gyakorlati ismeretet nyújtó beszélgetés is, s készülnek majd a tatai Barokk fesztiválra, ahol a Kép-Szín-Tér alkotóműhely fotósainak tizenkét képét is megtekintheti majd a közönség. A táborzárás július 29-én, szombaton este lesz. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában