Kemma.hu podcast

2023.07.29. 18:51

„Én nem ingatlanozok, én emberezek” - podcast a tatabányai lakásokról, házakról, garázsokról

Herczeg István kollégánk a sportpályák mellett az ingatlanpiaccal is tisztában van. Vele beszélgettünk a tatabányai lakásokról, házakról, garázsokról, mindenről, ami ingatlan.

Kemma.hu

Nagy változások zajlanak az ingatlanok adásvételénél és kiadásánál is. Herczeg István, lapunk sportújságírója otthon van a lakáspiacon is, így a legújabb trendekről beszélgettünk vele

Forrás: 24 Óra

Fotó: V. B.

Herczeg István évek óta foglalkozik ingatlanértékesítéssel. Podcastunkban mesél a tatabányai legekről, hogy miért érdemes ingatlanossal is beszélni vétel-eladás előtt, hogy kell-e félni egyes várorészekről. Kiderült, hogy most egy átlagos kétszobás panellakás 20-25 millió forintért cserél gazdát a megyeszékhelyen, míg egy jó albérletet már 150 ezer forintért lehet találni, ez a lélektani határ. Herczeg István arról is beszélt, hogy a családtámogatási rendszer változásai miként hatottak a piacra és mi befolyásolja leginkább az árakat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában