Kalandos nyár

2023.07.14. 09:25

A Csodák Palotájában is jártak a tardosi Erzsébet-táborosok (fotók)

Erzsébet táborban nyaralhatnak Tardoson a gyerekek.

Kemma.hu

Kalandokban nem szűkölködtek a tardosi táborozók

Forrás: Facebook/Tardos Község

Tardos közösségi oldalán számolnak be az idei Erzsébet-tábor eseményeiről. Mint írták:  A tábor első napján délelőtt a sportpályán csapatok kialakításával, s(p)or(t)versenyek, kerékpáros ügyességi vetélkedés segítségével ismerkedtek egymással a táborlakók. Ebéd után filmnézés, "ország-városozás", járda rajz volt a program. 

Kedden a "Nincs köztünk távolság" című dalt "rajzolta" meg mindenki, a saját elképzelése szerint. Utána a "Csak táncolj" aratott nagy sikert, majd filmnézés zárta az ebéd előtti programot. Délután Tatán, az Esterházy kastélyt néztük meg tárlatvezetéssel, valamint csempét is festettek a gyerekek. Szebbnél szebb kompozíciók születtek. Szerdán délelőtt a "Csodák palotájában" érdekes előadások mellett rengeteg - tudományos - játékot próbálhattak ki a gyerekek. Ebéd után a társaság egyik fele a Szemlő-hegyi, míg a csoport másik része a Pál-völgyi-barlangot tekintette meg. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában