Ovis műsor

2023.06.15. 20:41

Vastapssal zárult a dupla gála Környén

Hatalmas érdeklődés kísérte a környei Vackor Óvoda és Bölcsőde gálaműsorát a művelődési házban.

Kemma.hu

Kedves műsorral zárták a tanévet a gyerekek

Forrás: kornye.hu

Az eseményen Pekár Zita óvodavezető üdvözölte a vendégeket. Kiemelte: minden évben ünnep a szülőknek és kollégáinak, ha látják, hogy kisgyermekeik milyen szépen fejlődnek. Az évfordulók mindig fontosak – hangsúlyozta, majd hozzátette: 2013-ban a környei gyermekek és az intézmény dolgozói egy varázslatos gyermekközpontú óvodát kaptak ajándékba. Akkor 147 gyermek, 134 óvodás és 13 bölcsődés cseperedett az intézményben. Ma 194 csemetét gondoznak: 162 óvodást és 32 bölcsődést. 

A születésnapra a kicsik szívmelengető előadásokkal készültek. A rivaldafényben megilletődve, vagy mosolyogva tityegtek-totyogtak, táncoltak, énekeltek – adta hírül a környe.hu. 

A legkisebbek, a bölcsisek a legnagyobb törpe táncával léptek színre, majd a Gomba csoport igazi születésnapi koreográfiával, a Happy Birthday Clap, Clap Song ritmusára. A Napocska csoport kicsinyei Játékországot varázsoltak a nagyérdemű elé, a Nyuszik Rábaközi népi gyermekjáték csokrot nyújtottak át a vendégeknek.

A kis Katicák fehér táncos tappancsos nyuszikká változtak át, s kerekítettek igazi mezei mulatságot. Őket követte bárányos táncával a Ficánka csoport, a kicsikről kiderült, hogy hűek a nevükhöz, hiszen délidőben, ha nem sikerül minden apróságot elaltatni az óvónéniknek, akkor a csengettyűs bárányt hívják segítségül.

Legyetek jók, ha tudtok!

– a kis Sünik már a próbák ideje alatt is így bíztatták egymást, az örömteli felkészülés pedig olyannyira jól sikerült, hogy a gálán önállóan, felnőtt részvétele nélkül adták elő a produkciójukat, majd a Csiga csoportos lányok és fiúk egy néphagyományt elevenítették fel. 

Természetesen az óvoda kollektívája sem maradhatott ki a műsorból és közreműködésükkel csendült fel az ismert sláger a Muzsika hangjából, majd a reptér felé vették az irányt, s végül a zengett a Vackor induló. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában