Kültéri

2023.06.17. 12:00

Újabb 0-24-es csomagautomatát helyeztek üzembe Dorogon

Újabb csomagautomata érkezett Dorogra. Az Esztergomi út 19. szám alatt lévő készüléket kültéren helyezték el, így a nap huszonnégy órájában igénybe lehet venni a szolgáltatást.

Walczer Patrik

Feladni és csomagot kapni is könnyű vele

Forrás: Shutterstock

A GLS Hungary közleményében olvasható, hogy arra törekednek, hogy lakcímtől függetlenül minél több ember számára elérhetővé tegyék a vállalat rugalmas szolgáltatásait, köztük a GLS Automata hálózatot. Azt írják, hogy a cég ütemezett hálózatbővítési stratégiája lehetővé tette az intenzív munkálatokat, így tavaly mintegy 800 új automatát helyeztek üzemben, így már összesen 1000 eszköz szolgálja ki a lakossági igényeket országszerte, közülük egy Dorogra került. 

A vállalat közölte, hogy folyamatosan ellenőrizték az utóbbi automata telítettségét és a magas kihasználtsági arány miatt úgy döntöttek, hogy még egy készüléket üzemben helyeznek a városban. A kültéren elhelyezett berendezés 0-24 órában elérhető, így munkaidő előtt vagy után, de akár késő este is ki lehet venni belőle a csomagokat, vagy éppen fel lehet adni rajta keresztül kisebb tárgyakat. A cég hangsúlyozta, hogy az automatában 5 munkanapig tárolják a küldeményeket, így a címzetteknek több idejük van az átvételre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában