Nyertesek

2023.06.18. 17:25

Több vármegyei iskolánk is szép összeget nyert a Millió lépés az iskoládért nevű kihívás végén

Tatai, tatabányai és dorogi iskola is a nyertesek közé került a Millió lépés az iskoládért nevű kihívást lezáró sorsolásban, ahol 100 szerencsés iskola juthatott 1 millió forinthoz, melyet sportszervásárlásra tudnak majd fordítani.

Kemma.hu

2023-ban a Magyar Szervátültetettek Szövetsége és az Aktív Magyarország közösen megindították a Millió lépés az iskoládért nevű 11 hetes kihívást. A programban résztvevőknek egy telefonos applikáció segítségével kellett lépéseket gyűjteniük az iskoláik számára, virtuálisan teljesítve az Országos Kékkör távját.

A programot egy sorsolás zárta június 14-én, ahol 100 szerencsés iskola juthatott 1 millió forinthoz, melyet sportszervásárlásra tudnak majd fordítani. Ugyanakkor mindenki a maga szerencséjének a kovácsa volt: minél többször teljesítette a Kékkört az adott iskola, annál többször „került a kalapba”, így növelve az esélyeit. 

Mivel a program elsöprő sikert ért el, a minden elképzelést felülmúló 200 ezer (!) regisztrálttal, a több mint 2000 iskolával, amely valójában megannyi lelkes és kitartó tanárt, diákot, szülőt és nagyszülőt jelentett, így a szervezők feladatunknak érezték, hogy méltó lezárást kapjon az ország egyik legnagyobb szabadidősport programja. Így a program végét jelentő várva várt sorsolást, még a nyári szünet előtt, egy élő műsor keretében tartották meg az M4-en. 

A szerencsések közé pedig három vármegyei iskola is bekerült, hiszen a Tatai Református Gimnázium mellet a Tatabányai Árpád Gimnázium és a Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola is elnyerte az 1 millió forintot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában