Emléktorna

2023.06.09. 19:00

Sportnapot szerveztek Vértessomlón

A focilabdáé volt a főszerep június első hétvégéjén, ahol kicsiknek és nagyoknak idén is többféle bajnokságot szervezett a Vértessomlói Községi Sportkör a hagyományos sportnap keretében.

Délelőtt a Rieder Antal emléktornán a gyerekeké volt a főszerep. Az U10-es kispályás tornát a kecskédi ifjak nyerték, második helyen Vértessomló végzett, majd a Nyergesújfalu és a Tatabányai Vasas, illetve Környe következett. A tornával párhuzamosan zajlott a lábtenisz bajnokság. A három pályán zajló mérkőzéseket a Szepesi Bence – Altrichter Tamás páros nyerte, második helyen Szipőcs Ervin és Piroska József végzett, a dobogó harmadik fokára Antalovits Ádám és Tardi Péter léphetett. A Somló Kupán négy helyi csapat mérte össze futball tudását. A meccseken szoros küzdelemben az Öregfiúk bizonyultak a legjobbnak, második lett a Kocsma Válogatott, harmadik helyen az Ifi csapat végzett, a Felnőtt csapat teljesítménye pedig a negyedik helyre volt elegendő. A nap végén a Vöröskereszt helyi szervezete sportbulit szervezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában