Önzetlenül

2023.06.12. 15:00

Önkénteseket várnak kerítésfestésre a dorogi intézményben

A dorogi Eötvös iskola területét körbehatároló kerítés felújítása kapcsán önkéntesek közreműködését várják – közölte az intézmény a közösségi oldalán.

W. P.

Tájékoztatásuk szerint az MKH Group felajánlásaként ingyen jutnak hozzá a festékhez, az előkerti fronton pedig a Gábrielvas '76 Kft. nevű cég segítségével sikerült kijavítani a vasszerkezetet. Vig Attila igazgató ismertette, hogy a tanulókkal együtt folyamatosan végzik a festés előkészítési munkálatait, a lábazat kijavítását a tankerület segítségével oldanák meg. Bár érkezett már vállalati felajánlásként kétszer tizenkét fő önkéntes munkavállalás a július 6–7–i festéshez, a felület nagysága és a határidő betartása érdekében további jelentkezőket várnak. Az iskola egy internetes űrlapot hozott létre, ahol be lehet jelölni, hogy kinek melyik időpont alkalmas a megadottak közül. Június 24–én és július 1–jén előkészítés lesz, ezeken a napokon végzik a csiszolást és a rozsdamentesítést, míg a terv szerint július 6. és 8. között festik újra a segítők a kerítést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában