Pauza előtt

2023.06.23. 09:00

Nyári szünetre megy a nőklub

Nyári szünetre vonul a komáromi nőklub, utolsó taggyűlésüket tartották a közelmúltban. Az eseményre vendégeket is invitáltak, a Mocsai Pajtaszínház tagjait.

K. D.

A klub vezetője, Vas Gyuláné az elmúlt évre visszaemlékezve kiemelte a Petőfi 200 emlékévhez kapcsolódó programjukat, amelyen több csapat mérte össze tudását a költő életével, műveivel kapcsolatban. A résztvevők kiemelkedően teljesítettek, becsületesen készültek a megmérettetésre. A találkozások a nyáron is folytatódnak a klubban, ugyanis kirándulásokat terveznek. Korábban a Cuha patakhoz látogattak volna, de az esőzések miatt ezt a túrát el kellett halasztaniuk. Ezt pótolnák be a nyár folyamán, illetve Tatára is terveznek vonatos kirándulást. Vas Gyuláné hozzátette, mivel tagjaik közül sokan nagymamák, az elkövetkezendő időszakban az unokákkal való foglalkozás tölti majd ki mindennapjaikat.

A nyári szünetet követően a klubélet ősszel indul újra, amely a következő időszakra is gazdag programokat ígér majd a szervezet tagjai számára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában