Családi program

2023.06.18. 15:49

Negyedik alkalommal kempingezett a tatabányai Nagycsaládosok Egyesülete

Negyedik barátkozó családi találkozón vehettek részt az érdeklődők a tatabányai Nomád Kempingben, ahol számos program várt a nagycsaládosokra. Bohócműsor, a környeiek tűzoltóbemutatója, apák napi sorverseny, zumbaóra és játszóház várt kicsikre és nagyokra.

Kemma.hu

Agyagból, gyurmából és parafadugóból is készültek remekművek

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. Zs.

Több mint 120-an vettek részt a június 17-i (szombati) tatabányai programokon, érkeztek vendégek is a Nomád Kempingbe, Várpalotáról.

– A Nagycsaládosok Egyesülete hagyományteremtő céllal hívta életre a programot, az egymás közötti tapasztalatcsere és a felhőtlen szórakozás miatt. Mindkettő legalább olyan fontos – nyilatkozta portálunknak Nyírő Ferencné Melinda, a NOE tatabányai elnöke.

Elfogadta a meghívást Horváth Hajnalka, a NOE Felső-Duna régió vezetője is, aki szerint a család jelentősége és szerepének megerősítése a legfontosabb küldetésük, ebben a misszióban pedig kiemelkedő helyen szerepel a tatabányai szervezet.

Visszatérve a programokhoz! A tatabányai Hangáné Drahovszky Tímea a 10 éves Kopánnyal és a 7 éves Lehellel érkezett. A fiúk örömmel mutatták azt a hajót, amit parafadugóból készítettek a kézműves standnál. Juhász Tímea keramikusnál is sokan megfordultak, de a motoros bevonuláskor minden figyelem a járgányokra irányult. A bátrabbak felültek a motorra és kipróbálhatták, milyen hangot ad induláskor a kétkerekű.

Ugyancsak látványos volt a környei tűzoltók bemutatója, de volt kötélhúzás, trambulin, lehetett zumbázni, énekelni és bohóccal fotózkodni. Minden adott volt a jó hangulathoz: a rendezvényen pedig nemcsak a szem lakott jól. Délidőben és bográcsban főtt az étel, amihez kellemes dallam is járt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában