Változás

2023.06.06. 08:03

Elköltözött az oroszlányi orvosi ügyelet

Új helyszínen várja a betegeket az oroszlányi orvosi ügyelet mostantól.

Kemma.hu

Június 5-e óta az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézet volt tüdőgondozó részlegében, az Alkotmány u. 2. alatt működik a városi ügyelet, írja a város honlapja. A Tatabányai Mentőállomás a Facebook-oldalán hozzátette, hogy a korábbi, park felőli bejárat helyett mostantól a rendelőintézet főbejárata mellett lehet megközelíteni az ügyeletet.

Mint emlékeztettek rá, Oroszlányban hétköznap: 16 és 22 óra között, szombat, vasárnap, ünnepnapokon: 8 és 14 óra között működik az ügyelet. Mint arról korábban beszámoltunk, Tatabányán (valamint Esztergomban és Kisbéren) ezen időpontokon túl is működik ügyelet, ha valaki személyesen szeretné azt felkeresni. 

Telefonon a 1830-as központi számon segítenek, és a mentőszolgálat kéri is egyébként, hogy ha ügyeleti időben súlyos panasza jelentkezik, akkor fontos, hogy ne menjen sehová, hanem hívja fel a 1830-as telefonszámot. A hívás során tanácsokkal látják el a beteget, ha szükséges, ügyeleti kocsit is küldenek a helyszínre. Életveszély esetén azonnal mentőt is riasztanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában