Szent Iván-éj

2023.06.24. 11:15

A pénteki EDDA-koncert után szombaton is Bazi nagy mulatási lesz Oroszlányban

Pataky Attiláék esőben is a húrok közé csaptak június 23-án, pénteken este. Velük rajtolt el a Szent Iván-éji mulatságok az Oroszlányi Bányászati Múzeum területén. A rendezvény szombaton is folytatódik. Palacsintasütés, koncertek, kürtőskalács és dodgem is lesz.

Wágner Zsanett

A húzok közé csapott a zenekar a Bazi nagy mulatásin

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A Bazi nagy mulatási című program szervezői – okulva a szeptemberi nagyrendezvény parkolási gondjaiból – regisztrációhoz kötötték a kétnapos rendezvényt. Így körülbelül ezer ember vehetett részt az első koncerten, amelyen az Edda lépett fel. 

Az égiek megkegyelmeztek Pataky Attiláéknak, pláne a tömegnek, akik nagyobb zivatar nélkül megúszták a fellépést. Az első zeneszámnál ugyan eleredt az eső, de rövidesen abba is maradt – az időjárás előrejelzések ellenére zavartalan volt az Edda másfél órás koncertje. Kinyíltak az esernyők és előkerültek az esőkabátok is, ami azt bizonyítja, hogy a rajongókat nem lehetett eltántorítani.

Edda Oroszlány
Pataki Attiláék és a közönség még az időjárással is dacolt
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

Ez az a világ, ami nem kell

– nézett az égre és csapott a húrok közé a miskolci zenekar. Stílszerűbb nem is lehetett volna a kezdet. Ahogyan a folytatás sem:

Magyarok, álljuk a sarat. Nem volt könnyű, mégis itt vagyunk!

A Bazi nagy mulatási ma folytatódik. Az ingyenes rendezvényre ingyenes buszjáratokkal lehet eljutni, a Facebookon is közölt menetrend alapján. A palacsintasütő verseny, gyerekműsor, koncertek, sztárfellépők, afterparty mellett hinták, kürtőskalács és dodgem is várja a regisztráltakat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában