Ne maradj le!

2023.06.28. 21:15

A nap legfontosabb hírei 2023.06.28.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Étlen-szomjan hagyta kiskorú gyermekeit a tatai anya, 51 hónap börtönt kapott. A nő elhanyagolta kiskorú gyermekeit, előfordult, hogy télen úgy távozott otthonról napokra, hogy a kicsiket fagyoskodva, étlen-szomjan hagyta.

Országos bajnoki címet nyertek az esztergomi sportlövők. Nehéz és fárasztó versenyhétvégén remekeltek az Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub tagjai, akik a napokban a Tabon megrendezett MSSZ Országos Bajnoksága 2023. Szituációs Szakág SAS Puska versenyszámaiban elért eredményeikkel mindannyian dobogóra állhattak.

A sejtjeinkbe van kódolva a vágyakozás - PODCAST. Azért vágyakozunk, mert a többé válás egy olyan ősi késztetés ami egyszerűen van, a sejtjeinkbe van kódolva, ez jelentkezik vágy formájában. Többféle vágy létezik: van amikor tárgyak iránt vágyakozunk, van, amikor egyszerűen csak azért, hogy többé, jobbá váljunk. A Kemma podcastben erről beszélgettünk Bánfi Andreával.

hírlevél, dátum
 

A jó használt autóért bejárjuk akár a fél országot is. Az autóvásárlást tervezők többsége maximum 1,5 millió forintért vásárolna használt kocsit, de a legolcsóbb példányok a legkeresettebbek – derül ki a totalcar.hu által készített felmérésből. Bereczki Gábor, egy tatabányai használtautó-kereskedés vezetője azt tapasztalja, a fiatalok a megfelelő modell kiválasztásakor az árat, a biztonságot és a kényelmet is egyaránt fontosnak tartják.

Sorosék rövid pórázon tartják a háborúpárti baloldalt. A Gyurcsány-koalíció – kiegészülve a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalommal – egy előre kidolgozott, globális-nemzetközi finanszírozási rendszerrel a háta mögött készült a 2022-es országgyűlési választásokra – fogalmaz Zila János elemző az Alapjogokért Központ honlapján megjelent írásában.

Rétesliszt vagy sima? – süteményrecept miatt vágta el ivócimborája torkát egy győri férfi. Vérfürdőbe torkollott a békés iszogatás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában