Ne maradj le!

2023.06.26. 21:26

A nap legfontosabb hírei 2023.06.26.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Cserbenhagyás a 10-es úton: előzés közben zúzta le az autót Lábatlanon +videó, fotók. A vétkes sofőr az ütközést követően meg sem győződött arról, hogy sérülést okozott-e, megállás nélkül továbbhajtott.

A hétvége legjobb fotói egy helyen. Ezúttal is megörökítettük és el is hoztuk nektek az elmúlt hétvége eseményeit képekben.

Kiposztolt boldogság, avagy kitűnő és nem kitűnő diákok nyomában (PODCAST). Zombai Ágnes, a Tatabányai Családsegítő Szolgálat óvodai és iskolai szociális segítőinek a vezetője szerint mérlegelni kell, hogy valóban megéri-e közhírré tenni a bizonyítványt.

hírlevél, dátum
 

Átadták Környe legújabb közösségi terét: készülhetnek a hagyományőrző, sváb ételek +fotók. Újabb közösségi térrel gazdagodott Környe. A Tájház udvarán átadták a megépített kemencét és fedett kiülőt. Az átadáson részt vett Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és a nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára is.

Nem mondott igazat Karácsony Gergely a kapott támogatásokról (videó). A nemzetbiztonsági szolgálatok is vizsgálatot indítottak az ügyben. A most nyilvánosságra került, a titkos minősítés alól feloldott jelentés ennek a vizsgálatnak az eredménye.

Kullancscsípésbe halt bele egy fiatal pár. Douglas Costa brazil autóversenyző és szerelme, Mariana Giordana érezték, hogy nagy a baj, kórházba mentek, de nem tudtak rajtuk segíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában