Beruházás

2023.05.13. 11:00

Új utasvárót telepítenek a dorogi városházánál

A következő hetekben új utasvárót telepít az önkormányzat a városháza közelében, a DM üzlet előtti buszmegállóba – írja a dorog.hu. A városvezetés tájékoztatása szerint a mostani buszváró is olyan, hátfallal és padokkal ellátott típusú lesz, mint amelyre a városban több példát is láthatunk.

W.P.

Nyár közepére készül el az új buszváró

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Felidézték, hogy a Reimann Bányászattörténeti Miniverzum építése során áthelyezték az úgynevezett „Fortuna” buszmegállót az említett üzlet előtti járdára, majd az egyedi, idézetekkel díszített utasvárót pedig a Volán telepi megállónál állították fel újra.

Közölték, hogy az új utasváró gyakorlatilag ugyanolyan típusú lesz, mint amelyeket az elmúlt években helyeztek el a városban. Vagyis hátfallal, padokkal is rendelkezni fog és 5,4 méter hosszú lesz. Egyébként az üzlet előtti lépcsőhomlokfal is megújul a következő hetekben, az utasváró és környezete várhatóan nyár közepére készül el, írják a város honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában