Licit

2023.05.10. 21:13

Potom áron vesztegetik a BMW-ket és az Audikat Komárom-Esztergomban és a szomszédban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal rendszeresen hirdet meg különböző árveréseket a lefoglalt ingóságokból. Lássuk az autós kínálatot!

Kemma.hu

Megnéztük, hogy ezúttal milyen járművekre lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál, pontosabban, hogy milyen árverések indulnak el a közeljövőben. A Komárom-Esztergom vármegyei kínálat mellett Fejér és Győr-Moson-Sopron személyautós licitjeire is rálestünk. A leírásokban található linkek segítségével további információk és fotók is elérhetőek, ahogy az is, hogy melyik árverés mikor kezdődik.

BMW X83 

 A forgalmit és a rendszámokat leadták, a törzskönyvet nem. A jármű alváz- és motorszámát ellenőrizni nem tudták, az akkumulátor lemerült, de cserébe full extrás a kocsi, hogy csak néhány tulajdonságot említsünk a NAV leírása nyomán

1,75 millióról indul a licit
Forrás: NAV

Audi A4

A tájékoztatás szerint a törzskönyv itt is hiányzik, az első-hátsó lökhárító sérült, a bal hátsó sárvédő nyomott, de van vonóhorogja és tetősínje. 

200 ezer forinttal már be lehet nevezni az Audira
Forrás: NAV

Suzuki Ignis 1.3 GLX 

Ez az Ignis nincs a legjobb formában. Beindítani nem lehetett, nem tudni, hogy akkumulátor okán, vagy más hiba miatt. A kilométeróra állást sem tudták leolvasni. Körben kisebb karcolások, sérülések vannak rajta. Cserébe van pótkereke. 

250 ezer forintért lehet már licitálni rá
Forrás: NAV

Nissan Almera

A jármű a forgalomból ideiglenesen ki lett vonva, de az eddigiekhez képest jó híre is van a NAV-nak róla: forgalmi engedély, törzskönyv, rendszámtáblák megvannak.  És nagyjából ez az összes pozitívum, mert egyébként horpadások, törések, sérülések csúfítják az autót. Meg egy lógó ajtó... 

A minimális ajáénlat 150 ezer forint
Forrás: NAV

BMW 316 I

A gépjármű a forgalomból ideiglenesen ki van vonva. A forgalmi engedély, törzskönyv hollétéről nincs információja a NAV-nak, de a rendszámtáblát az okmányirodába elküldték. És a kulcsa sincs meg, mint írták.

200 ezer forinttól lehet benevezni a csupa rejtély autóra
Forrás: NAV

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában