Nagy roham

2023.05.22. 15:20

Ma éjfélkor lejár a bevallási határidő

Május 22 éjfélig lehet átnézni, elfogadni, módosítani és kiegészíteni a Nemzeti Adó– és Vámhivatal által készített szja–bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg az adóhatóság honlapjáról elérhető felületen - ma éjfélig!

W. Zs.

Vrana Roland igazolásokat adott le adókedvezményhez

Forrás: 24 Óra

Fotó: V. B.

Aki nem véglegesítette a tervezetet, nem is nézte át, annak – az őstermelőket, az áfás magánszemélyeket és az egyéni vállalkozókat kivéve – automatikusan érvényessé válik a bevallása május 22–ével. Az adóhivatal összes központi ügyfélszolgálata ma 18 óráig, valamint a telefonos NAV Infóvonal 20 óráig hosszított nyitvatartással várja a tervezettel, bevallással, 1+1 százalékkal kapcsolatban segítséget kérőket.

Ma 13 órakor sokan érkeztek az adóhatóság tatabányai ügyfélszolgálatára, a Komáromi útra. Többek között Vrana–Nagy Ilona és férje, akik a 174–es sorszámot húzták. Lapunknak elmondták, igazolások miatt kértek segítséget Varga Olga ügyintézőtől: családi– és első házasoknak járó adókedvezmény miatt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában