Ne maradj le!

2023.05.29. 21:13

A nap legfontosabb hírei - 2023.05.29.

Összefoglaltuk a héfői nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

A TikTokon tették helyre a Suhajda Szilárd tragédiáján élvezkedő kommenthuszárokat. Kembe Sorel színész és Dr. Kulja András sebész rezidens/tartalomgyártó is megszólalt a TikTokon Suhajda Szilárddal kapcsolatban, igaz, más-más okokból.

Cukorágyúval jött a jóság Komáromban - fotókon a gyereknap Komáromtól Tatabányáig. A gyerekeké volt a főszerep a hétvégén, amelyekről rengeteg fotókat hoztunk galériák képében.

Csendes megemlékezést szerveznek Suhajda Szilárd tiszteletére - ez a család kérése. A megemlékezés május 30-án, a budapesti Szemlőhegyi-barlang feletti parkban található hegymászó emlékhelynél lesz. A szervezők arra kérik az érkezőket, hogy ne viseljenek fekete ruhát és tartózkodjanak a részvétnyilvánítástól is.

hírlevél, dátum
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Zafír kutyus mindig örömmel segít a gyermekek fejlődésében - PODCAST. A terápiás kutyák alkalmazása jótékonyan hat az érzelmi fejlődésre. Növelhető általuk az önbizalom, a kedélyállapot, valamint gyermekek esetében fejleszthető a mozgáskoordinációjuk. Hivatalosan állatasszisztált foglalkozásoknak nevezik ezt a fajta munkát, amit Halász-Szántói Emese terápiás kutyafelvezető és terápiás párja Zafír kutyus végez.

Videón mutatták meg, hogyan dolgoznak a TEK mesterlövészei. A TEK mesterlövészei lőtték ki a felhevült palackokat.

Kiderült, hogy halt meg a Deák téri késelés áldozata. Martin édesanyja megkapta a papírokat, amiben benne van a teljes igazság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában